سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آموزش متوسطه دوره اول فلاورجان

\خجالتیها\ آدمها را متفاوت میبینند!

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد که خجالتی‌ها دیدهای متفاوت‌تری نسبت به انسانها دارند و ویژگی‌های اخلاقی دیگران را سریع تشخیص می‌دهند.

"خجالتی‌ها" آدم‌ها را متفاوت می‌بینند!

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران،‌ خجالتی‌ها و افراد گوشه‌گیر و افرادی که روابط اجتماعی ضعیفی دارند راحت‌تر می‌توانند ویژگی‌های منفی شخصی دیگران را بفهمند.
بررسی‌ها نشان می‌دهد،‌ که دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی 187 داوطلب دریافتند که افراد خجالتی و گوشه‌گیر که با دیگران راحت ارتباط برقرار نمی‌کنند.
سریع‌تر افراد دوروبرشان را شناسایی می‌کنند و بهترین فردی از نظر آنها کسی است که ویژگی‌هایی مانند خوشان را داشته باشد.
نتایج مطالعات نشان می‌دهد اگر نمی‌توانید ویژگی‌های مثبت و منفی کسی را بشناسید، کافی است او را با یک آدم خجالتی آشنا کنید تا او به راحتی ویژگی‌های شخصیتی او را فاش کند و مطالعات محققان نشان می‌دهد که خجالتی‌ها بیشتر در کارها و روابط اجتماعی‌شان با مصمم‌تر و اراده‌تر هدف‌های خود را به پایان می‌رسانند.

شرایط صدور گواهینامههای نوع دوم فرهنگیان اعلام شد

به گزارش فارس، در راستای تحقق بخشی از اهداف نظام آموزشی کارکنان دولت و به منظور بهره مند شدن کارکنان وزارت آموزش و پرورش از مزایای انگیزشی دوره‌های آموزشی کوتاه مدت ضمن خدمت و نیز برای ایجاد وحدت رویه در چگونگی اجرای بخشنامه‌های مذکور، شیوه‌نامه شرایط صدور گواهینامه‌های نوع دوم تدوین شده است.
گواهینامه نوع دوم، به گواهینامه‌ای اطلاق می‌شود که افراد پس از طی چند دوره آموزش ضمن خدمت و دریافت گواهینامه نوع اول و ارائه آنها، می‌توانند از امتیاز گواهینامه نوع دوم در یکی از سه سطح مهارتی، تخصصی و تخصصی پژوهشی استفاده کنند.
متن کامل آیین‌نامه و نحوه تکمیل، بررسی، تأیید و صدور گواهینامه‌های نوع دوم در سایت مرکز برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی به نشانی www.hrt.medu.ir طی اطلاعیه های شماره 10- 18 و 21 قابل دریافت است.

درس انشاء در کارنامه پایه هفتمیها/ 3درس بدون امتحان پایان سال

شاپور محمدزاده، مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با فارس در خصوص مصوبات این کمیسیون درباره ارزشیابی دروس پایه هفتم، اظهار داشت: شورای عالی آموزش و پرورش به کمیسیون اساسنامه این اختیار را داد که مقررات و قوانین دوره اول متوسطه را در این کمیسیون تعیین تکلیف کند که به منزله تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: بخشی از آیین‌نامه دوره اول متوسطه، ارزشیابی دروس است که بررسی شد و به تصویب رساندیم.
محمدزاده گفت: به استناد مصوبه 883 شورای عالی آموزش و پرورش در 31 اردیبهشت 92 مبنی بر واگذاری اختیار تصویب مقررات مورد نیاز دوره متوسطه به کمیسیون اساسنامه و مقررات تحصیلی، ارزشیابی پایانی دانش‌آموزان پایه هفتم در هر یک از نوبت‌های ارزشیابی صرفاً برای سال 93ـ92 تصویب شد.

* 3 درس قرائت‌ فارسی، املاء و انشاء در کارنامه پایه هفتمی‌ها برای اولین بار
مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات شورای عالی آموزش و پرورش توضیح داد: در درس قرآن، آزمون به صورت کتبی و شفاهی است که 10 نمره کتبی و 10 نمره شفاهی است؛ ارزشیابی درس معارف اسلامی کتبی بوده و بر مبنای 20 نمره است.

وی با بیان اینکه درس زبان و ادبیات فارسی در کارنامه به سه درس قرائت، املاء و انشاء تقسیم شده است، گفت: ارزشیابی این 3 درس کتبی بوده و بر مبنای 20 نمره است.
محمدزاده افزود: در گذشته این سه درس به صورت جداگانه در کارنامه پایه هفتم لحاظ نمی‌شود که در راستای سخنان رئیس‌جمهور در اول مهر امسال مبنی بر توجه به درس انشاء صورت گرفته است.

* درج یک درس در کارنامه برای ارزشیابی زبان خارجه
این مقام مسئول در کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات شورای عالی آموزش و پرورش گفت: ارزشیابی درس زبان عربی به صورت کتبی و شفاهی است که 15 نمره کتبی و 5 نمره شفاهی است. وی به ارزشیابی درس زبان خارجه اشاره کرد و ادامه داد: ارزشیابی این درس به صورت کتبی و شفاهی شده است؛ البته در گذشته دو نمره (دو درس) در کارنامه برای زبان خارجه در نظر گرفته می‌شد و کتبی و شفاهی جداگانه بود که امسال یک نمره اعلام می‌شود.

* ارزشیابی درس ریاضی عملی بر مبنای 20 نمره است

محمدزاده به ارزشیابی درس علوم تجربی اشاره کرد و گفت: ارزشیابی این درس به صورت کتبی و عملی است که شامل 15 نمره کتبی و 5 نمره عملی است.
وی افزود: ارزشیابی درس‌های ریاضی و مطالعات اجتماعی کتبی بر مبنای 20 نمره است و ارزشیابی درس تربیت‌بدنی نیز عملی بر مبنای 20 نمره است.

* 3 درس که آزمون پایانی ندارند
این مقام مسئول در کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه درس‌های «فرهنگ و هنر» و «کار و فناوری»، عملی است و ارزشیابی پایانی ندارد، اظهار داشت: این دو درس نمره دارد و بر مبنای 20 نمره است و دانش‌آموزان به صورت تکوینی نمره را به دست می‌آورند.
وی با بیان اینکه ارزشیابی درس «تفکر و سبک زندگی»،به صورت کتبی و عملی است، گفت: این درس 5 نمره کتبی پایانی دارد و 15 نمره هم تکوینی است که در طول هر نوبت به دست می‌آید.

محمدزاده با تأکید بر اینکه ارزشیابی انضباط هم به صورت گذشته عمل می‌شود، افزود: درباره این درس برابر با ماده 10 و تبصر‌ه‌های آیین‌نامه‌های ارزشیابی تحصیلی و تربیتی دوره راهنمایی تحصیلی مصوبه جلسه 750 شورای عالی آموزش و پرورش مورخ 26 تیر ماه 86 عمل می‌شود.

وی به تعریفی ارزشیابی تکوینی پرداخت و بیان داشت: ارزشیابی تکوینی مجموعه اقدامات و فعالیت‌هایی است که به صورت مستمر توسط معلم و دانش‌آموز و سایر ارزیابی کنندگان به منظور بهبود فرایند یاددهی ـ یادگیری در طول هر نوبت به عمل می‌آید که شامل انجام تکالیف درسی، آزمون‌های علمکردی، فعالیت‌های مرتبط با درس خارج از کلاس به صورت فردی یا گروهی (فعالیت‌های پژوهشی) ارزشیابی‌های باز و مشاهدات تدریجی رفتار، خود ارزیابی و نظر اولیای دانش‌آموزان است.

* اختصاص 5 نمره از ارزشیابی تکوینی به فعالیت‌های پژوهشی

محمدزاده به فارس اظهار داشت: مقرر شد که 5 نمره از ارزشیابی تکوینی در طول هر نوبت به فعالیت‌های پژوهشی و مطالعاتی دانش‌آموزان اختصاص یابد و معلمان می‌توانند بخشی از ساعات تدریس خود را در هر درس برای هدایت و راهنمایی فعالیت‌های پژوهشی و مطالعاتی دانش‌آموزان منظور کنند.

وی گفت: در صورتی که دانش‌آموز در دروس «فرهنگ و هنر»، «کار و فناوری» و «تفکر و سبک زندگی» نمره حد نصاب قبولی را کسب نکند، تا 31 مرداد ماه فرصت دارد با انجام پروژه‌های پیشنهادی معلم (تحقیقی، پژوهشی و عملی) نسبت به جبران ضعف‌های خود در درس یا درس‌های مربوطه اقدام کند؛ معلم با بررسی عملکرد دانش‌آموز در فعالیت‌های انجام شده، نتیجه ارزشیابی وی را اعلام می‌کند.

کدام ضدسرفه برای کدام سرفه؟

مقایسه مزایا و معایب خلط‌آورها، سرکوب‌کننده‌های سرفه، آنتی‌هیستامین‌ها، دکونژستان‌ها، تسکین‌دهنده‌ها و بی‌حس‌کننده‌ها

کدام ضدسرفه برای کدام سرفه؟

 

همه ما در طول زندگی دچار سرفه‌ شده‌ایم، گاهی سرفه‌های آرام و گاهی سرفه‌های شدید و آزاردهنده. سرفه معمولا باعث آزار و اذیت و به‌خصوص در شب، مانع استراحت و خواب راحت می‌شود، اما این سرفه‌های آزاردهنده معمولا واکنشی دفاعی برای بیرون راندن مواد مزاحم چسبیده به دستگاه تنفس است...
سرفه واکنش‌ ریه‌ها در برابر تحریک است و از سیستم تنفسی محافظت می‌کند. با سرفه کردن راه‌های هوایی از مواد و ذرات آلوده‌کننده تمیز می‌‌شود و نبودن واکنش سرفه، باعث می‌شود ترشحات راه‌‌های هوایی و موادی که از حلق به طرف ریه‌ها سرازیر می‌شوند، باعث عفونت ریه‌ها شوند، اما همین سرفه‌ها، یکی از شایع‌ترین علت‌های مراجعه افراد به پزشک و مصرف دارو است. بیشتر داروهای ضدسرفه به نسخه نیازی ندارند و افراد می‌توانند با مراجعه به داروخانه آنها را تهیه و مصرف کنند اما لازم است که در مورد انواع داروهای ضدسرفه اطلاعات کافی داشته باشید تا این داروها را درست و به موقع مصرف کنید.

ادامه مطلب...

چگونه از ترس کودکان بکاهیم

کارشناس امور اجتماعی گفت: ترس کودکان به عواملی چون شوخی کردن با کودک بوسیله ترساندن آن با پدیده های طبیعی و غیر طبیعی و ساکت کردن خشم و ناراحتی کودک بوسیله ترساندن آن بستگی دارد.

جعفری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران بیان کرد: ترس عارضه روانی خاصی است که اطرافیان با رفتاری که خواسته یا ناخواسته از خود نشان میدهند، روحیه ترس را بر کودکان بوجود می‌آورند، به عنوان مثال گاهی والدین یا اطرافیان برای بازی و شوخی کودک را با پدیده‌های غیر طبیعی می‌ترسانند و گاهی برای ساکت کردن و آرام کردن کودک او را از اشباح ترسانده، که این عمل باعث شده ترس در وجود کودک نهادینه شود.

وی افزود: چنانچه در روند رشد کودک از مسئله ای بترسد در برزگسالی به سختی می شود این ترس را از او جدا کرده، و اگر کودک از پدیده‌ای ترس و واهمه داشته باشد، باید او را در موقعیت قرار داد تا ترس از این مقوله بریزد.
این کارشناس امور اجتماعی ادامه داد: ما باید روحیه شجاعت و دلاوری را در کودکان آموزش داده و در برابر دلهره و استرس از آن پشتیبانی و حمایت کنیم.

وی توضیح داد: والدین باید به هنگام بروز رفتار شجاعانه کودک را تشویق کرده و به او شجاع بودن و دلاوری را به عنوان یک ارزش مقبول اجتماعی بشناسانند و همچنین وحشت و ترس را مذمت و نکوهش کرده و آنرا به عنوان یک ضد ارزش به کودک معرفی کنند.
جعفری خاطر نشان کرد: بهترین شکل آموزش دلاوری و شجاعت و پرهیز از ترس و دلهره، استفاده از ادبیات داستانی است که در قالب قهرمانان داستان کودک را بی باک تربیت کرده و هر گونه ترس و اضطراب را از دور کرد.

نوجوانی در دنیای نت

 

این سکه دو رو دارد‌، یک روی آن نفع است و یک روی آن ضرر. می‌تواند برای فرزندتان مفید باشد و می‌تواند آسیب جدی به او بزند، این بستگی به شما دارد و روش تربیت‌تان.

نوجوانی در دنیای نت

 

خانه‌ای را تصور کنید که یک بزرگراه از وسط سالن پذیرایی یا اطاق خواب آن می‌گذرد‌، چه احساسی را به شما منتقل می‌کند؟ چقدر می‌توانید در آن خانه زندگی آرامی داشته باشید؟ حتما جواب‌تان این است که چنین چیزی غیر‌ممکن خواهد بود اما بهتر است بدانید همین حالا در اکثر خانه‌ها این اتفاق افتاده است.
یک راه بزرگ ارتباطی آن هم نه از نوع کوچه‌ی فرعی یا خیابان معمولی‌، آن‌قدر بزرگ که همه‌ی دنیا در آن جای می‌گیرد و می‌تواند از آن عبور کند‌. این بزرگراه‌، در خانه‌های‌تان‌، جایی که باید محلی برای استراحت و آرامش‌ باشد، جا خوش کرده است و با یک دکمه می‌توانید به آسانی وارد آن شوید. هرچند رفت‌و‌آمد زیاد در بزرگراه‌های شلوغ‌، برای ما بزرگ‌ترها هم مناسب نیست و آرامش‌مان را سلب می‌کند اما وقتی پای فرزندان‌مان به میان می‌آید‌، حساسیت‌مان چند برابر می‌شود.

ادامه مطلب...

کامپیوتر، حافظه کودکان را ضعیف میکند

کامپیوتر، حافظه کودکان را ضعیف می‌کند
یک روانشناس با هشدار نسبت به استفاده زیاد کودکان از کامپیوتر و ابزار دیجیتال گفت: کودکانی که زیاد از این وسایل استفاده می‌کنند، در خطر ابتلا به ضعف حافظه قرار دارند.
عبدالله امیدی در گفت و گو با فارس، گفت: برخی کودکان و نوجوانان از ابزار دیجیتالی به ویژه رایانه و اینترنت بیش از حد معمول استفاده می کنند که این رفتار می تواند به حافظه آنان ضرر وارد کند.
وی افزود: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که کودکانی که از کامپیوتر و تلفن همراه استفاده می‌کنند دچار مشکلات عصب شناختی می‌شوند. امیدی اظهار داشت: استفاده زیاد از رایانه بخش هایی از مغز را دچار کم کاری می کند که فرد را به اختلالی شبیه آنچه سالمندان بر اثر کهولت سن به آن دجار می‌شوند؛ مبتلا می‌کند. وی ادامه داد: زوال عقلی دیجیتال نتیجه استفاده طولانی مدت کودکان از رایانه است که موجب کاهش یادگیری می‌شود.
وی افزود: مکانیزم این اثر به دلیل این است که کودکانی که از رایانه استفاده می‌کنند کمتر فکر می‌کنند، بنابراین دچار نقص در حافظه و کارکردهای ذهنی می‌شوند. این متخصص بهداشت روانی گفت: حضور بیشتر والدین در خانه و توجه به تربیت فرزندان می‌تواند از وابستگی آنها به ابزار دیجیتالی بکاهد.

وی افزود: اگر والدین زمانی که در منزل هستند به صرف غذا با فرزندان بپردازند و با آنها بازی کنند،‌کودکان کمتر به رایانه و تلفن همراه پناه می‌برند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان خاطر نشان ساخت: گاهی تماشای یک برنامه کودک یا فیلم از سوی والدین با کودکان می‌تواند موجب دلگرمی کودکان شود. چرا که ابزار دیجیتال نباید جای والدین را بگیرد زیرا عواقب جبران ناپذیری در یی خواهد داشت.

اسکیزوفرنی شکل Schizophreniform

اسکیزوفرنی شکل Schizophreniform
این اختلال در نوجوانان و جوانان شایع‌تر بوده و شیوع آن کمتر از نصف میزان شیوع اسکیزوفرنی است.
اسکیزوفرنی شکل  Schizophreniform
اصطلاح اسکیزوفرنی‌شکل، در لغت به این معنا است که این اختلال مشابه با اختلال اسکیزوفرنی[1] بوده، اما در سیر و نشانه‌ها به گونه‌ای متفاوت است. به عبارت دیگر، افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی‌شکل، نشانه‌های روان‌گسیختگی[2] را دارند(آنچه که در نوع اسکیزوفرنی مشاهده می‌شود) به جز مدت زمان تعریف‌شده برای آن اختلال(اسکیزوفرنی).

ادامه مطلب...

فایل PDFکتاب های راهنمای معلم

موضوع:فایل PDFکتاب های راهنمای معلم

سلامٌ علیکم

پس از حمد خدا و درود و صلوات برحضرت محمد و آل محمد (ص) و با احترام ،به اطلاع مدیران محترم می رساند جهت دریافت فایل

PDF

کتاب های راهنمای معلم به وبلاگ

http://amoozeshrah.persianblog.ir

مراجعه نموده و از سمت چپ صفحه از قسمت لینکستان وارد صفحه گروه های آموزشی شده و متن کتاب های راهنمای معلم مربوط به دروس مختلف را دریافت نمایید.