سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آموزش متوسطه دوره اول فلاورجان

رابطه سرطان با کتک خوردن در کودکی

مطالعات صورت گرفته توسط پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد، والدینی که فرزندان خود را تنبیه می کنند یا بر سرآنها فریاد می زنند، کودکان خود را با ریسک بالای ابتلا به بیماری های مختلف از جمله سرطان و بیماری های قلبی مواجه می‌سازند.

پژوهشگران روانشناسی دانشگاه پلیموت تأثیر تنبیه بدنی و رفتارهای خشن والدین با کودکان و احتمال بروز بیماری های مختلف را مورد مطالعه قرار داده اند.

محققان تأکید می‌کنند، هرگونه تنبیه بدنی اعم از ضعیف یا شدید در دوران کودکی می تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف در آینده را افزایش دهد.

تحقیقات جدید نشان می دهد، والدین با فریاد زدن بر سر کودکان یا تنبیه کردن آنها، فرزندان خود را در معرض مشکلات جدی سلامتی از جمله احتمال ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی و آسم قرار می دهند.

ایجاد استرس، اصلی ترین علت بروز مشکلات سلامتی در کودکان عنوان شده است؛ افزایش سطح استرس باعث تغییرات بیولوژیکی در کودک شده و فرد را مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلف در سالهای آتی می‌کند.

پروفسور «مایکل هایلند» سرپرست تیم تحقیقاتی تأکید می کند: استرس سال های نخست زندگی در اشکال آسیب های جسمی ناشی از تنبیه بدنی باعث تغییرات در دراز مدت و افزایش خطر ابتلای فرد به بیماری های مختلف در آینده می شود.

نتایج این مطالعه در مجله Behavioural Medicine (پزشکی رفتاری) منتشر شده است.


پنج نوشیدنی برای سوزاندن چربی شکم

پنج نوشیدنی برای سوزاندن چربی شکم

ایرنا: بر اساس یک مطالعه، نوشیدن آب یخ، شیر، چای سبز، سرکه سیب و نوشیدنی های سویا به سوزاندن چربی شکم کمک می کند.

آب یخ: نوشیدن آب یخ به بدن کمک می کند تا کالری های بیشتری را بسوزاند. با نوشیدن آب یخ بدن مجبور می شود تا برای هم تراز کردن دمای آب یخ با دمای بدن کالری بیشتری را بسوزاند.

براساس نتایج یک مطالعه که در آلمان انجام شده است، نوشیدن دو لیوان آب یخ میزان سوخت و ساز بدن را دست کم 30 درصد افزایش می دهد.

شیر: از دیگر نوشیدنی هایی که به سوزاندن چربی های اطراف شکم کمک می کند ، شیر است.

شیر به نوشیدنی معروف است که موجب افزایش سوخت و ساز بدن می شود. از شیر خامه، بستنی و دیگر لبنیات تهیه می شود.

اما بیشتر مردم فراموش می کنند که شیر مملو از کلسیم است و کلسیم می تواند به کاهش چربی کمک کند چرا که کلسیم سرعت شکست سلول های چربی را افزایش می دهد.

با این وجود باید توجه داشت که نباید هر روز مقدار زیادی شیر مصرف کرد زیرا این کار موجب چاقی می شود.

چای سبز: همچنین چای سبز سومین نوشیدنی است که به سوزاندن چربی بدن کمک می کند.

چای سبز یک تاثیر متابولیک دارد که سیستم سوخت و ساز بدن را تا 4 درصد افزایش می دهد.

این میزان برای بیشتر مردم معادل سوزاندن 70 کالری اضافی در روز و یا از دست دادن 3 تا هفت پوند در سال است.

این نوشیدنی دارای کاتچین است که سطوح ترشح یک ماده شیمیایی را در مغز که موجب افزایش سرعت سوخت و ساز می شود، افزایش می دهد.

چای سبز با مهار حرکت گلوکز در سلول چربی از ابتلا به چاقی جلوگیری می کند.

سرکه سیب: چهارمین نوشیدنی است که به سوزاندن چربی بدن کمک می کند سرکه سیب است. سرکه سیب همچنین موجب سم زدایی از کبد می شود . سم زدایی از کبد عامل مهم و اساسی در سوزاندن چربی به شمار می رود زیرا کبد به سوزاندن چربی های ذخیره شده در بدن کمک می کند.

همچنین کبد به صورت یک کاتالیست عمل می کند که سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند.

برخی مردم ادعا می کنند که سرکه سیب می تواند چربی غذاهایی را که مصرف می کنیم قبل از این که جذب بدن شود، دفع کند.

توصیه می شود که قبل از مصرف غذا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب با آب مصرف شود.

نوشیدنی های سویا: نوشیدنی های مخلوط با سویا و یا پروتئین گندم پنجمین نوشیدنی است که به بدن در سوزاندن چربی کمک می کند.

سویا و پروتئین گندم از جمله بهترین منابع پروتئین هستند.

از آنجایی که این پروتئین ها به شکل مایع هستند مصرف آنها در مقایسه با منابع جامد سریعتر و ارزانتر است.

استفاده از هردو این نوشیدنی ها موجب افزایش سوخت و ساز بدن می شود همچنین آنها از عضلات محافظت می کنند و موجب تقویت آنها می شود.

بر اساس این گزارش هرچه مقدار عضلات حفاظت شده بیشتر باشد میزان چربی که بدن می تواند بسوزاند ، بیشتر می شود.


CBT چیست؟

درمان رفتاری شناختی چیست؟

درمان رفتاری شناختی (CBT) بر پایه این تصور کلی که رفتارها و الگوهای فکری منفی متغیر تأثیر بسزائی بر عواطف شخصی دارد قرار گرفته است. CBT به تشخیص تحلیل و تغییر افکار و رفتارها کمک می‌کند، یعنی به تسکین احساس اضطراب و افسردگی کمک می‌کند.

چگونه درمان رفتاری شناختی از روشهای درمانی دیگر متمایز است؟

ادامه مطلب...

تکینیکهای سخنرانی در جمع

تکینیکهای سخنرانی در جمع

سخنرانی در جمع برای اغلب افراد کار دشواری است.اگر مـی خـواهـیـد انـسـان موفـقی باشید، باید بر تکنیـکهـای سخنرانی تسلط پیدا نموده و یا حداقل هنگام صـحبـت در یک جمع احساس راحتی کنید.

 

در زندگی همه ما مواقعی وجود دارد که باید در حضور چند نفر راجع به مسئله ای صحبت کنیم. ممکن است این صحبت در جلسه یا کنفرانسی باشد که رسمیت داشته باشد و ممکن هم هست که در یک جمع خانوادگی یا در محیط کار بخواهیم برای دوستان یا همکارانمان صحبت کنیم. اگر مهارت های لازم را در این زمینه داشته باشیم ، قطعاً روند کار با موفقیت بیشتری انجام می شود و به نتایج بهتری می رسیم.

یکی از متداول ترین ترس هایی که تاکنون شناخته شده ترس حین صحبت در جمع یا درمقابل گروهی ازافراد است. یکی از نگرانی‌های عمدة هر فرد ترس از سخن گفتن در حضور جمع است. بسیاری از مردم به راحتی با هم گفتگو می‌کنند اما هنگامی که برای سخنرانی فرا خوانده می‌شوند دچار ترس و واهمه می‌گردند.

ادامه مطلب...

یک گلخانهی تربیتی

یک گلخانه‌ی تربیتی  

وقت گذاری والدین به عنوان مربیانی برای یک کودک، تاثیری مهم و حساس بر تربیت کودک دارد. البته نقش مربی ممکن است در سالهای اول زندگی، بیشتر توسط والدین ایفا شود و در سالهای نوجوانی به مربیان و معلمان مدرسه منتقل شود.

تربیت، روندی نسبتا طولانی و مهم است. هرچند مدت زمان اساسی برای طی شدن روند تربیتی صحیح، تا سن 21 سالگی ادامه می یابد اما 7سال اول زندگی هر فردی، نقشی تعیین کننده و منحصر به فرد در شکل گیری شخصیت، ارتباطات، رفتار، اخلاق و تفکر او دارد....

ادامه مطلب...

تقسیم بندی رشته های مهم دانشگاهی در 3 سطح

تقسیم‌بندی رشته‌های مهم دانشگاهی در 3 سطح

مدیرکل دفتر گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اسامی رشته‌های اولویت‌دار وزارت علوم برای توسعه در دانشگاه ها را در بخش‌های فناوری، علوم پایه و کاربردی، علوم انسانی و معارف اسلامی، سلامت و هنر اعلام کرد.

دکتر ابوالفضل حسنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اعلام این خبر، گفت: اولویت‌های تعیین شده به ترتیب در سه سطح الف، ب و ج تبیین شده‌اند.

وی افزود:‌منظور از این نوع دسته‌بندی، تفاوت شکل و میزان تخصیص منابع اعم از مالی و انسانی و توجه ویژه مدیران و مسوولان است، به این معنا که حصول اطمینان از رشد و شکوفایی در برخی از اولویت‌ها نیازمند توجه، هدایت و پشتیبانی در سطوح کلان مدیریتی کشور است و در برخی دیگر رشد و توسعه با پشتیبانی مدیرت‌های میانی و تخصیص غیرمتمرکز منابع حاصل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسنی اولویت‌رشته‌ها را به ترتیب در سه سطح الف، ب، ج به شرح زیر اعلام کرد:‌

ادامه مطلب...